Den Gode Skole

Nyhed billede
Bylderup Skole inviterede til projekt "Den Gode Skole"

I forbindelse med projekt ”Den Gode Skole”, inviterede Bylderup Skole onsdag den 20. september, elever og forældre til foredrag og workshop.

Mariannne Jelved og fremtidsforsker Jesper Bo Jensen, holdt begge et interessant indlæg om ”livsduelighed”, hvorefter de 150 fremmødte blev delt op i arbejdsgrupper.

Her skulle de bl.a. diskutere og komme med forslag til, hvordan Bylderup Skole kan blive en endnu bedre skole, og bidrage med at gøre eleverne mere livsduelige.

Skoleleder Jens Boddum siger: ”Det at lave ”Den Gode Skole” handler rigtig meget om, hvad vi som medarbejder i skolen gør, samt at vi er opmærksomme på det store ansvar, som vi har for at møde den enkelte elev.

”For det er noget af det der betyder, at man trives og bliver livsduelig”.

”Marianne Jelveds ord om det almene sprog ramte plet”. ”Vi er nødt til at arbejde med hvordan vi udvikler elevernes almene sprog og viden, for det giver dem større mulighed for at mødet det andet menneske”.

”Jeg er rigtig glad for at se, at så mange elever og forældre mødte op, og der kom mange gode forslag på bordet i de forskellige workshops. På skolen glæder vi os til, at arbejde videre med disse forslag”.